FOTO by Dizajnerica S&I

Dekor

Ho Ho Ho! Božićne dekoracije s hrvatskim potpisom nadahnuće su za najdraži blagdan!

Viktoria Šafranić 13. studenoga 2020.

Domaći brend čiji je asortiman prepun unikatnih uspomena za cijeli život...

Iako je tek sredina studenog, već smo naveliko u potrazi za blagdanskim dekorom kojim ćemo upotpuniti ambijent. Police i izlozi trgovina zablistali u čarobnom izdanju, što nam je sasvim dovoljan poticaj da kraj godine dočekamo u pozitivnom raspoloženju.

Nedavno istraživanje je pokazalo da što ranije ukrasimo svoje domove, to će nam donijeti potrebnu radost i veselje, na koje smo proteklih mjeseci pomalo zaboravili.

Svakodnevno škicamo asortiman domaćih i stranih web shopova ne bismo li zapikirali favorite koji će se uklopiti u naš blagdanski interijer. Koliko god ponuda bila velika, neki proizvođači se posebno ističu i jednostavno su must-have u narednom periodu. Dakako, najviše vrednujemo one čiji su primjerci kompletan ručni rad, a pritom i hrvatska proizvodnja.

Da nismo mogli poželjeti više, dokazala nam je domaća online trgovina Dizajnerica S&I, čiji inicijali tvore dva imena – Sanda i Ivan. Ovaj kreativan bračni par osmislio je zanimljivu priču koja će zasigurno mnogima biti poticaj ukoliko se dvoume o pokretanju vlastitog biznisa.

Njihove genijalne ideje i personalizirani proizvodi osvojili su potrošače diljem Lijepe Naše, a neki od njihovih najprodavanijih proizvoda su akrilni okviri i privjesci u stilu media playera, personalizirane drvene čestitke za vjenčanja i dr. prigode te okviri za trudnice.

No ovog puta, mi smo se ipak osvrnuli na božićnu rubriku unutar koje smo pronašli pregršt unikatnih dekoracija koje stavljamo na wish listu.

Čizmice s imenom, handmade kuglice za božićno drvce s motivima Disney likova, raznovrsni drveni ukrasi s imenima, božićni paketi u obliku kućice, saonica te jedinstvene puzzle sa slikom osobe samo su neki od najinspirativnijih modela.

Ne sumnjamo da ćete i vi pronaći nešto za sebe i svoje najmilije, te već danas staviti barem jedan od artikala u shopping košaricu. Njihov web shop možete posjetiti putem linka, a što se tiče dostave, svi proizvodi bit će vam uručeni u najkraćem mogućem roku. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.