FOTO by Instagram @hm / HM

Elegant

HM Kids donosi najslađe Winnie the Pooh trenirke i čizmice

Mia Vodopija 04. studenoga 2021.

Nagradite svoje dijete novim čizmicama!

Winnie the Pooh jedno je od simpatičnih okruglih lica uz koja smo odrasli, a njegove knjige i animirane filmove prosljeđujemo i našoj djeci. Simpatični medvjedić koji je uvijek u potrazi za medom, osvajat će svačije srce pogotovo ako je na odjeći!

S obzirom na to da su naši klinci i klinceze zanimljiva mala bića koja samostalno razmišljaju svojim glavicama, oni će sami htjeti odabrati odjevne komade koje će nositi.

19,99 €

Zašto im na izbor ne bi dali nešto novo i zabavno? H&M Kids ima u ponudi nove dječje čizmice i trenirke, koje su izuzetno mekane. S likom kultnog medvjedića Winnie The Pooh, vaša djeca će biti oduševljena.

24,99 €

Uz trenirku, dolaze i čizmice u greige boji (grey + beige) koje na sebi imaju print medvjedića Winnieja uz poruku ‘Enjoy the Little Things’. Kako bi look vašeg mališana bio kompletan, tu je i kapica s ušima te istom porukicom na engleskom jeziku.

5,99 €

Vaše dijete će izgledati odlično i toplo u H&M Winnie the Pooh trenirci, čizmicama i kapi s malim životinjskim ušima, a uvjereni smo da će vas nekoliko mama u parku, vrtiću ili školi pitati gdje ste nabavili cijeli outfit.

14,99 €

Sve navedene odjevne predmete možete nabaviti putem linkova ispod fotografija ili pak u H&M poslovnicama diljem Hrvatske.