Dekor

H&M Home predstavio novu kolekciju jastučića kojom dominiraju oni zelene boje!

Antonija Andabak 15. veljače 2020.

Osvježite dnevni boravak, spavaću sobu ili predsoblje razigranim ukrasnim jasučićima! Donosimo one u profinjenoj-zelenoj nijansi!

Što kažete na dozu smirujuće, profinjene i oku ugodne zelene boje? Nju smo odabrali u mnoštvu drugih neutralnih tonova koji obiluju Decor kolekcijom brenda H&M Home i nismo pogriješili!

Svoj prostor u trenu možete učiniti drugačijim pogravanjem dekorativnih predmeta poput ukrasnih jastučića, i doista-nemojte se bojati upotrijebiti maštu!

Što to znači? To znači da se ne ustručavate kupiti i više jastučića različitih uzoraka, oblika i materijala. Oni će uvesti živost u vaš prostor, učiniti ga interesantnijim i manje uniformiranim.

Kolekcija dekorativnih jastučića obiluje materijalom kojem je u posljednje vrijeme porasla popularnost, a to je baršun koji osobito efektno izgleda u tamnozelenoj boji.

Osim baršuna, koji je ovogodišnji must-have u dekoriranju interijera, tu su i jastučići animal uzorka ako želite istaknuti naklonost prirodi ili, ako ste pobornik neutralnog i suptilnog, birajte prošivene jastučiće s lagano primjetnim izvezima.

Svakako imajte na umu da predstavljeni jastučići dolaze i u drugim bojama poput beige ili zagasito narančaste, što je doista sporedna stvar ako su vas osvojili okrugli jastučići ili oni preslatki s coflekima!

Što se nalazi u ponudi, doznaj u nastavku…

1.Jastučić s uzorkom valova

2. Velvet animal jastučić

3. Okrugli jastučić

4. Natural jastučić

5. Reljefni velvet jastučić

6. Jastučić floral uzorka

7. Tamnozeleni jastučić od pamučnog platna

8. Svijetlozeleni jastučić s coflekima

9. Jastučić u profinjenoj tamnozelenoj boji

10. Prošiveni mint jastučić

11. Efektan animal jastučić