FOTO by s.Oliver

Odjeća

Hladna jutra više nisu problem uz ovu sportivo haljinu iz s.Olivera!

Antonija Andabak 09. rujna 2021.

Za sve zaljubljenike u zelenu boju!

Ovih dana, gotovo svatko ima dojam da se u jednom danu izmjenjuju sva godišnja doba, a mi smo modni protagonisti koji mudro kombiniraju odjeću za hladna jutra, vruće poslijepodne i svježiju večer.

I dok ćemo na ulicama grada viđati fashion entuzijaste koji od ranog jutra “furaju” otvorene sandale za onih toplih sati, ili one koji već sad obuvaju čizmice, moda je tu da nas podsjeti da je apsolutno sve dozvoljeno! Unatoč tome, mi se volimo držati okvira udobnosti i estetike i pronaći baš nešto idealno za početak dana.

Na web shopu s.Oliver stigli su primamljivi jesenski noviteti s kojima ćemo vas upoznavati narednih tjedana, no nismo mogli odoljeti a da ne istaknemo ovu preslatku haljinu s kapuljačom koja zove da ju nosite svaki put kada želite izgledati urbano i osjećati se posve nesputano. Sportska elegancija, školski je primjer sportivo s.Oliver haljine u upečatljivoj zelenoj boji s cvjetnim dezenom.

Zelena pamučna haljina – 639,00 kn

S. Oliver model ovu haljinu nosi uz uske bijele gležnjače što bi bio i naš prijedlog kako pametno iskombinirati ovakvu haljinu kakvu i ne srećemo toliko često u modnim krugovima. Osim gležnjača, zasigurno dobro prolaze i jednostavne niske tenisice u neupečatljivim nijansama.

Preko haljinice uvijek možete nabaciti i biker jaknu koja lijepo pristaje na sve sportske kombinacije, odnosno, zaokružuje ih, a ruksak ili manja torbica četvrtastog oblika, dat će “final touch” vašem izgledu.

Ako kojim slučajem niste fan vibrantno zelene nijanse ove haljine, odaberite mornarsko plavu varijantu i odigrajte na sigurno. Cijena iznosi 639,00 kuna i možete je naručiti OVDJE gdje se veličine kreću od XS do XL.