Moda

Hlače od samta koje nismo voljeli kao djeca sada naprosto obožavamo!

Viktoria Mikulić 04. listopada 2021.

Dostupne su čak u 10 boja!

Ne znamo za vas, ali mi se sjećamo osnovnoškolskih dana i vječne borbe s mamom oko hlača od samta. Prepirka je znala trajati i petnaestak minuta ne bi li na kraju netko od nas popustio (najčešće smo to bili mi) i odjenuo ono što druga strana želi.

Hlače od samta su naši roditelji smatrali elegantnima, a nama su izgledale kao odjeća za starije osobe (u pozamašnoj dobi). Najčešće su se prodavale u boji koju nismo mogli smisliti – mustard žutoj. Također, na nama su izgledale nekako šlampavo, većinom je bila riječ o širokim nogavicama koje su na školske papuče izgledale strašno.

Kako smo odrasli, promijenilo se i naš kut gledišta. Percepcija koju smo nekoć imali prema hlačama od samta danas je skroz nešto drugo. Poznati high street brendovi i influencerice su hlače od samta definitivno podigli na višu razinu.

Ne samo da su dostupne u svim mogućim bojama, već se i njihov kroj znatno promijenio. Poznati brend Stradivarius pripremio nam je slim model koji prianja uz tijelo, dok mu je donji dio zvonolikog kroja.

Ove trendi hlače možemo zamisliti uz veste i kardigane, bluze i T-shirte, pulovere i dolčevite. Narančaste, kraljevsko plave, ljubičaste, smeđe, (senf žute), bijele, pink – dostupne su u 10 prekrasnih boja, a cijena im iznosi 199,90 kuna.

Ako još uvijek ne možete dati zeleno svjetlo hlačama od samta, razumijemo vas, no ipak vrijedi škicnuti našu galeriju gdje možda pronađete inspiraciju za sljedeći jesenski outfit.