FOTO by Instagram @aimazin / @msorianob / @ritamontezuma

Moda

HIT pletene haljine iz aktualne Mango kolekcije za duge tople dane!

Daria Lovrić 16. lipnja 2023.

Škicni 10 najljepših primjeraka u efektnim bojama i pronađi svog favorita!

Budući da je ljeto iza ugla, vjerujemo da već planirate svoj godišnji odmor , što znači da vam je kupnja ljetne garderobe visoko na vašoj to do listi. Čak i ako ćete praznike provesti u mjestu stanovanja ili putovati na kratka vikend putovanja, umjesto udaljenijih lokacija, kupnja novih ljetnih komada je obavezna.

Pletenina je već nekoliko sezona jedan od najtraženijih ljetnih trendova. Na policama poznatih brendova viđamo pletene komade raznih stilova, uključujući haljine, suknje, majice i matching setove.

Pleteninu obožavamo jer je lagana za nošenje i lako se kombinira. Ipak, pletene haljine naši su omiljeni odjevni komadi jer su siguran i chic način za podizanje looka na viši nivo. U samo nekoliko trenutaka imate zaokružen outfit koji morate upotpuniti cipelama i modnim dodacima i spremni ste za polazak.

Blast from the past! Pleteni komadi apsolutni su HIT!

Unutar Mango asortimana pronašli smo efektne pletene haljine u jarkim i upečatljivim bojama i izdvojili 10 najljepših primjeraka. Mango ponuda vrvi različitim modelima, stoga ćete zasigurno pronašli svog favorita.

Vjerujemo da će vaš izbor ovisiti o boji koju preferirate i dizajnu – midi ili mini duži haljine, V-izrezu, resicama i mnogim drugim faktorima. Ipak, naš favorit je duga žuta haljina koja podsjeća na ljetni zalazak sunca.

 Pletena Mango haljina
Pletena Mango haljina 79,99 €

Efektan primjerak nastao je u suradnji s brendom SIMONMILLER iz Los Angelesa s ciljem da nam ponudi osvježavajuću ljetnu kolekciju koja spaja najbolje od kalifornijskog i mediteranskog stila kroz kvalitetne tkanine i živopisne printeve.

TOP pletene komade s cijenama po našem izboru škicnite niže u galeriji, a cijelu ponudu pogledajte putem Mango web trgovine.