FOTO by Instagram @ideservecouture

Poznati

HIT OR MISS – biste li nosile ogrlicu Belle Hadid?

Mia Vodopija 13. srpnja 2021.

Kako vi komentirate ovu ekstravagantnu ogrlicu?

Kada pomislite na nakit, što vam prvo padne na pamet? Suptilan i decentan nakit ili pak veliki komadi koji plijene pažnju? Iako su žene od pamtivijeka zaljubljene u prekrasan nakit, postoji li nešto što ipak ne biste nosile?

Bella Hadid se pojavila u Cannesu i ostavila je mnoge bez daha. Supermodel je prisustvovao premijeri filma Tre Piani na 74. filmskom festivalu u Cannesu u zlatnoj ogrlici od pluća, o kojoj se govorilo na crvenom tepihu.

Instagram @ideservecouture

Crna haljina dužine gotovo do poda, uparena je s modnom kolekcijom Daniela Roseberrya iz jeseni 2021. za modnu kuću Schiaparelli Haute Couture s dugim rukavima koja je otkrivala njezina prsa. Prsa su joj prekrivena pozlaćenom ogrlicom koju je nosila oko vrata, koja je bila nadahnuta ljudskim plućnim venama.

Bella Hadid je cijeli look dovršila ostalim modnim dodacima koji su bili jednako zapanjujući, uključujući Chopard naušnice od 18 karatnog rose gold zlata s 24,97 karata rubina i dijamanata, kao i prsten Phoenix iz kolekcije nakita Red Carpet Collection.

Američki model je izgled upotpunio crnim antilop Giuseppe Zanotti sandalama s kristalnim remenčićima.

Podijelivši snimak zapanjujućeg izgleda na svojoj Instagram priči, Hadid se zahvalila Danielu Roseberryu, kreativnom direktoru tvrtke Schiaparelli, na dizajniranju jedinstvenog looka.

Hvala anđele! Ova tvoja kreacija je zbilja ostvarenje svih snova. Umjetnost i stvarnost. Ti i tvoj um zaista ste nevjerojatni! Hvala ti zauvijek“, Bella Hadid je razdragano napisala.

Ovaj veliki komad nakita je definitivno za najhrabrije, što je nešto što Belli moramo priznati – neovisno o tome sviđa li vam se ili ne.