FOTO by H&M / Cropp / House

Moda

High street ponuda povoljnih zimskih modnih dodataka koji su nam prijeko potrebni

Krešimir Šustić 11. siječnja 2021.

Kape, rukavice i šalovi kao nezaobilazni dio naših dnevnih i večernjih izdanja

Modni dodaci su nezaobilazni dio svakog outfita kojim ubacujemo osobni štih u naš cjelokupni izgled te ih svakodnevno uvrštavamo u dnevne i večernje modne kombinacije.

Poznato je da se zimska sezona i accessoriesi vole javno, stoga nas nimalo ne čudi da su trgovine diljem Lijepe naše bogate šarolikim primjercima.

U moru najpoželjnijih trendi komada ističu se kape, šalovi i rukavice koji nam pomažu da je svaki naš izlazak iz kuće popraćen toplinom i stylish izdanjem.

Ponude omiljenih high street brendova vrve od upečatljivih modela koji su idealni da njima upotpunimo postojeće privatne kolekcije i zablistamo čak i na niskim temperaturama.

Pletene kape u bogatoj paleti boja možemo isfurati u casual lookovima, bilo da su klasični modeli ili oni atraktivni s coflekima koji im daju poseban touch.

Nezaobilazne šalove mnogi tumače kao osobni potpis, a karirani uzorak, blage pastelne i kričave nijanse zasigurno će obogatiti svaki naš outfit i učiniti ga dodatno upečatljivim.

Tu su i zanosne rukavice, napravljene od finih i pletenih materijala uz koje će svaki odlazak na snijeg biti zapamćen, a naši dlanovi obogaćeni fancy ruhom.

House, H&M, Mango, Crop i Sinsay su nas očarali neodoljivim modelima, od kojih njih 18 možete pronaći u galeriji koja slijedi.