FOTO by adidas.com/us

Kids

Hello Kitty adidas Superstar tenisice mame osmijeh na lice vaših mališana!

Daria Lovrić 09. studenoga 2022.

Šarmantni noviteti razveselit će malene fashionistice!

Jednako kao što pomno biramo odjeću, modne dodatke i obuću za sebe, tako veliku pažnju, ako ne i veću posvećujemo odabiru modnih komada za naše najmlađe. Želimo da se u svakom trenutku osjećaju sigurno, opušteno i veselo.

hello kitty adidas tenisice

Kod odabira obuće, posebice za najslađa malena stopala važno nam je da je kvalitetna i udobna, ali i da odgovara veselom duhu i razigranom karakteru naših klinceza.

hello kitty adidas tenisice

Upravo zato, adidas je prvi brend u čiju kolekciju prvo pretražujemo i polažemo sve nade u pronalazak IT modela koji će zadovoljiti sve naše kriterije, ali i dječje.

Hello Kitty adidas Superstar tenisice donose radost na stopala!

Adidas nas često iznenađuje božanstvenim modelima tenisica za najmlađe s omiljenim Disney motivima i drugim crtanim junacima koje naši najmlađi toliko obožavaju. Ovog puta, modni je gigant lansirao adidas Superstar model tenisica u neodoljivim Hello Kitty izdanjima.

Slip on model dolazi u crvenoj minimalističkoj varijanti koju na bočnoj strani krasi Hello Kitty motiv, dok je drugi nešto razigraniji.

Crni model ukrašen je prepoznatljivim adidas crvenim linijama i posut mnoštvom Hello Kitty detalja.

hello kitty adidas tenisice

Za koji god se dizajn opredijelili možete biti sigurni da ste se odlučili za par koji odlikuje udobnost i kvaliteta. Fleksibilni, lagani potplat osigurava da se nožice vašeg djeteta ne osjećaju umorno ni nekoliko sati trčkaranja i igre.

Adidas noviteti izmamili su osmijeh na naše lice i unijeti će radost i u najsivije jesenske dane. Za više detalja o ovim ljupkim dječjim tenisicama škicnite adidas web trgovinu!