FOTO by Instagram @helenamatic

Poznati

Helena Livaković podijelila galeriju obiteljskih fotki s Eura 2024.

Una Lora Banjac 04. srpnja 2024.

Prekrasna i sretna obitelj!

Helena Livaković i njen suprug, hrvatski reprezentativac i vratar Dominik Livaković, početkom ove godine postali su roditelji.

Njihov je dječačić na svijet stigao u potpunoj tajnosti nakon što su cijelu Heleninu trudnoću uspješno skrivali od medija i očiju javnosti, a saznali smo da su mališanu dodijelili prekrasno ime biblijskog značenja – Joakim.

Samozatajna brineta živi mirnim i povučenim životom s hrvatskim reprezentativcem i trudi se svoj privatan život držati od očiju javnosti. Iako Helena inače ne objavljuje često na svojim društvenim mrežama, sinoć se odvažila podijeliti galeriju obiteljskih fotografija s Eura 2024. koji se održavao u Njemačkoj.

Instagram @helenamatic

Ispod divne obiteljske objave je napisala „From day one uz dodatak crvenog, bijelog i plavog srca u bojama Lijepe naše!

Na dirljivim fotografijama možemo vidjeti Helenu, Dominika i Joakima na različitim nogometnim stadionima diljem Njemačke, a fanovi su ostali oduševljeni Heleninom objavom i predivnim obiteljskim kadrovima.

Inače, ljubavna priča prekrasne Helene Matić, danas Livaković i Dominika Livakovića započela je 2017. slučajnim poznanstvom preko zajedničkih prijatelja i otada je ovaj par postao nerazdvojan.

Instagram @helenamatic

Zaručili su se 2021. godine, a vjenčali u lipnju 2022. godine u katedrali sv. Stošije u romantičnom Zadru.

Ovom prekrasnom paru želimo još puno sreće, lijepih obiteljskih trenutaka i uspjeha u roditeljstvu!