FOTO by Dream QUEEN

Moda

Heklane torbice i ruksaci – omiljeni zimski favoriti u najšarmantnijem ljetnom izdanju!

Viktoria Mikulić 15. srpnja 2020.

Dream QUEEN modeli nisu stvoreni samo za gradsku špicu, već predstavljaju idealan accessories za plažu i šetnju rivom…

Proteklo razdoblje za svakoga ima drugačije značenje. Dok neki čim prije žele zaboraviti situaciju koja nas je zadesila jer im nije donijela ništa osim depresije, drugi su je maksimalno iskoristili za rad na sebi.

Iako shvaćamo i jedne i druge, ipak više cijenimo osobe koje su iz svega ovoga izvukle pouku te i one najtmurnije dane okrenule na pozitivu.

Jedna od tih rijetkih zvijezda je i Ana Pomazan, 24-godišnjakinja kojoj je heklanje hobi još od osnovne škole, a koja je tijekom izolacije svoj dar iskoristila za pokretanje vlastitog brenda pod nazivom ‘Dream QUEEN’.

Uz stalan posao zapisničarke, ova kreativna duša ostatak dana provodi za šivaćom mašinom. Rezultat su handmade torbice od prirodnih materijala, tj. od recikliranog pamuka i umjetne kože što ih čini vegan friendly, a također su i perive.

Cjelokupan proces je ručni rad, od podstave koja može biti mornarskog, cvjetnog ili točkastog printa, do detalja poput ručki ili naramenica.

Za izradu jedne torbice potrebno je od 8 do 12 sati, ovisno o samoj veličini torbice, dok se na isporuku čeka od 3-10 dana. S obzirom na to da se radi o recikliranom pamuku, veličina torbica može varirati, tj. svaka je unikatna.

Cilj je u potpunosti ispuniti sve želje kupaca pa tako oni sami biraju boju torbice, što znači da tek po dogovoru s kupcem, vlasnica brenda naručuje materijal u odgovarajućoj boji i veličini.

Upravo je lansirana ljetna kolekcija čiji je naglasak na more, plažu, sunce i sve one radosti koje nam ovo šarmantno godišnje doba donosi.  Trenutno su u centru pozornosti ceker za plažu i torbica – lepeza, zatim bombica, bucket bag, još jedan model cekera za plažu i 2u1 okrugli ruksak koji se može nositi i kao torbica.

Oni dolaze u mnoštvo različitih nijansi, od upečatljivih koji neće proći nezamijećeno kamo god se uputili, do nježnih i pastelnih boja koje će se uklopiti uz svaku odjevnu kombinaciju. Koji god od ovih modnih dodataka odabrali, s istima ne možete pogriješiti.

U budućnosti je u planu uvesti i ponudu heklanih košarica za kućanstvo, kao i personaliziranih ukrasa za dom.

Uopće ne sumnjamo u svijetlu budućnost ovog brenda koji već sada veoma uspješno posluje, a kojem najveći vjetar u leđa pružaju sve one pripadnice nježnijeg spola  koje cijene ručni rad i hrvatsku proizvodnju.

Ako se i vas jednako dojmio, rad ove mlade dizajnerice možete pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram pod nazivom @ddreamqueen.

#heklana IGRA DARIVANJA

U suradnji s dDreamQueen jednu sretnicu nagradit ćemo ručno rađenim cekerom za plažu u zanosnoj bež nijansi. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica ručno rađenog cekera za plažu u bež nijansi je Svjetlana Juric Prebeg. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.