FOTO by Heinz

Zabava

Heinz lansirao crvene puzzle koje nisu za one slabih živaca!

Viktoria Šafranić 07. travnja 2021.

Još jedna zahtjevna slagalica zbog koje bi nam mogle stradati moždane vijuge...

Ako ste ovih dana u ijednom trenutku pomislili da vam je dosadno, požalit ćete što vam je na um uopće došla takva misao, nakon što se primite slaganje ovih zahtjevnih puzzli.

Heinz je pronašao rješenje kako nas maksimalno zaokupiti i oduzeti nam onaj dio preostalih živaca, lansirajući nove puzzle u crvenoj boji koja je sinonim za njihov prepoznatljiv ketchup.

Sve su puzzle jednake veličine i nema slika ili linija koje će vas voditi, što zadaje dodatne muke…Budući da je svih 570 komada iste crvene nijanse poznatog Heinz kečapa, njihovo sastavljanje može potrajati i kako komentiraju oni koji su uspjeli riješiti ovu zagonetku, trebat će vam možda i dani da složite sve dijelove.

Kako god, ova definitivno neće biti vaša prosječna popodnevna aktivnost ili razbibriga, stoga je naša preporuka natočiti čašu vina ili nešto žešće da vas opusti.

Sada biste se najradije vratili u one trenutke dosade, zar ne?

Iako ja nisam jedna od onih osoba koja ima previše strpljenja i ova zagonetka definitivno nije nešto čime bih se bavila, ipak pretpostavljam da vas ima koji biste se iste objeručke prihvatili, posebice oni koji su se ranije susreli sa slagalicom napravljenom od prozirnih dijelova, tzv, Jigsaw puzzlama.

Stvar u vezi s ovom potpuno crvenom Heinzovom slagalicom je u tome što je ne možete jednostavno naručiti putem interneta ili je podići iz trgovine. Heinz ovu crvenu slagalicu nudi samo putem Instagram nagradne igre. No mi se ipak nadamo da će zbog svoje popularnosti uskoro biti dostupna i u slobodnoj prodaji.