FOTO by IMDb

Film

He’s Expecting – Život Kentara Hiyame mijenja se kada neočekivano zatrudni

admin 07. travnja 2022.

Nova Netflix serija o svijetu u kojem muškarci mogu zatrudnjeti...

Ljepota svijeta serija i filma je u tome što tvorci imaju slobodu izražavanja i osmišljavanja jedinstvenih ideja koje publiku ostavljaju iznenađenom, ponekad šokiranom.

Kao vodeće tržište u proizvodnji nevjerojatnog sadržaja, Japan nam i ovog puta donosi izuzetno neobičnu, ali u najmanju ruku intrigantnu i zanimljivu seriju.

Foto: IMDb

‘He’s Expecting’ je nova ekscentrična Netflixova komedija/drama smještena u svijet u kojem cisrodni muškarci mogu zatrudnjeti, a bavi se problemima s kojima se žene redovito susreću.

Od neočekivane laktacije, problema s karijerom te velikih očekivanja kao majke, ova serija izgleda kao urnebesni sadržaj koji na vidjelo iznosi vrlo stvarne situacije, ali s druge strane.

Foto: IMDb

Prema službenom Netflix sinopsisu priča se odvija u svijetu u kojem muškarci mogu zatrudnjeti i roditi. Kentaro Hiyama, uspješni marketinški stručnjak, jednog dana iznenada sazna da je trudan.

Njegova partnerica, Aki Seto, nikada nije mislila da će postati roditelj, pa su njih dvoje isprva zbunjeni ovim neočekivanim događajem.

Foto: IMDb

Kao trudni muškarac, Kentaro će se suočiti s nizom problema te će rasvijetliti teškoće koje proživljavaju “trudnice“.

Izazvane brojnim problemima povezanim s modernom trudnoćom i porodom, njih dvoje će se morati suočiti sa stvarnošću i donijeti konačnu odluku: imati dijete ili ne?

Serija će premijerno krenuti s prikazivanjem na Netflixu 21. travnja, a ako želite jednu zabavnu fiktivnu seriju, na raspolaganju vas čeka osam epizoda koje biste mogli pogledati u jednom danu.