HBO potvrdio – 2022. dolazi spinoff serije “Game of Thrones”

Engineer 17. siječnja 2020.

Još samo dvije godine čekanja...

U posljednje vrijeme dosta se nagađa oko snimanja spinoffa (vrsti djela koje se detaljnije fokusira na neki dio originalnog djela) megapopularne serije “Game of Thrones“, ali zaključno s današnjim danom poznat je naslov, ključna radnja i vrijeme izlaska.

Bloodmoon” – jedna od verzije koja je slovila kao najizglednija inačica za snimanje spinoffa pospremljena je u ladicu i nije dobila zeleno svijetlo.

Najveći problem bio je taj što je vrijeme radnje ove verzije smješteno 8000 godina prije radnje Game of Thronesa i jednostavno nije bilo logike ići u realizaciju.

House of the Dragon” – verzija smještena samo 300 godina prije radnje Game of Thronesa realnija je varijanta koja je za snimanje dobila zeleno svjetlo Casey Bloysa, predsjednika HBO-a.

George R.R Martin i Ryan Condal već su krenuli u realizaciju projekta čija premijera se očekuje 2022. godine.

House of the Dragon” bazirat će se na radnji knjige koja već postoji, a čija se radnja fokusira na kuću Targaryen, sve smješteno u 10 epizoda.

GOT fanovi sigurno će s nestrpljenjem čekati lansiranje serije, a svi vi koji još niste pogledali seriju imate dvije godine za pogledati osam sezona jedne od najpopularnijih serija ikada.