FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Harry Potter x Swarovski dekoracije koje unose magiju u svaki dom!

Viktoria Mikulić 29. srpnja 2022.

Ovi dekorativni predmeti iz svijeta čarobnjaštva nijednog ljubitelja Harry Pottera neće ostaviti ravnodušnim...

Swarovski kristali za vas predstavljaju najelegantniji nakit? Nerijetko nosite njihove komade koji ostavljaju trag na svakom koraku. Profinjen, a istodobno upečatljiv, Swarovski nakit nešto je što ne prolazi nezamijećeno i idealan je dar za razne životne prigode. S druge strane, obožavate kultnog čarobnjaka i voljeli biste i sami postati dijelom magije…

Veliku pozornost obraćate na dekoracije za dom i svako malo volite svoj home dekor upotpuniti jednim prigodnim novitetom? Ako ste se pronašli u prethodnim rečenicama, dopustite da vam predstavimo dvije šarmantne dekoracije s potpisom Swarovski x Harry Pottera. Riječ je o snježnoj sovi i Golden Snitchu, lopti za Quidditch.

Neophodan komad za obožavatelje Harryja Pottera, ovaj prekrasan prikaz Hedwige donosi magiju čarobnjačkog svijeta u vaš dom. Svjetlucav s 336 aspekata stručno brušenog kristala, dizajn prikazuje snježnu sovu Harryja Pottera koja sjedi na hrpi knjiga i drži pismo u svom kljunu. Hvatajući Hedwigin mudar, odan i privržen karakter, bio bi to promišljen dar za osobu koju smatrate jednako vrijednim prijateljem.

Uz zanosnu sovu, ovaj zlatni ukras oduševit će svakog obožavatelja Harryja Pottera. Omiljeni element čarobnjačkog svemira, Golden Snitch je lopta za Quidditch, koju je Harry, kao Tragač, zadužen da uhvati tijekom igre. Sadrži 179 aspekata, blista sa zlatnim kristalnim središnjim dijelom i elegantnim krilima koja svjetlucaju s prepoznatljivim efektom Aurora Borealis. Tu je i bijela satenska vrpca kao finalan touch.

Ne znamo koja nam je posebnija, a ako želite da uljepšaju i vaš interijer, nježnu sovu i Golden Snitch možete pronaći na nextdirect.com/hr!

P.S. Riječ je o dekoracijama koje nisu namijenjene za djecu ispod 15 godina.