FOTO by House

Moda

Harry Potter smaragdno zelena trenirka – najbolji izbor za cozy jesen!

Mia Vodopija 15. rujna 2021.

Vrijeme je za uživanje u mekoj toplini hudica!

Iako popularno, ljeto nije svima najdraže godišnje doba – nesnosne vrućine i sparine razlozi su zbog kojih se uvijek zaželimo jesenskih dana.

Jesen sa svojim koloritom nas motivira da spremimo ljetne stvari duboko na dno ormara i da obučemo one udobne mekane komade odjeće u kojima se osjećamo dobro i sigurno.

A kada smo kod udobnih i mekih komada odjeće, što je bolje od trenirke?

199,00 HRK

Vraćate se s posla i polako počne padati kiša – u tramvaju promatrate kapi dok negodujete u sebi što ste zaboravili kišobran. Trčite od stanice do stana pokrivajući glavu torbom ili vrećicom koju imate, međutim, mokri ste od kiše.

Uđete u stan, stavite vodu u kuhalo, skinete mokru odjeću sa sebe i uletite pod tuš – toplina vode i toplina čaja vas ugriju. U ručniku gledate u ormar, želite vidjeti što obući kako biste što dulje zadržali taj cozy osjećaj topline.

199,00 HRK

Pogled vam pada na novu trenirku s Harry Potter logom koju ste nedavno kupili na House web stranici.

Smaragdno zelena boja nije samo jedna od boja jesenskog kolorita, već i jedna od boja Harry Potter univerzuma. Zelena, tamno plava, bordo i senf žuta su boje 4 kuća u Hogwartsu, školi čarobnjaštva u kojoj Harry i društvo imaju razne dogodovštine.

149,00 HRK

Stoga, obucite vašu novu House Harry Potter trenirku, upalite prvi film o malom čarobnjaku i uživajte u svom čaju dok kiša melodično tapka po vašem prozoru.