FOTO by Reserved

Elegant

Harry Potter prljavo roza torba – medeni accessories za naše mališanke!

Viktoria Mikulić 22. srpnja 2022.

Ako ste obožavatelj Harry Pottera, zasigurno ste tu opsesiju prenijeli i svojoj dječici…

Svaki roditelj koji je zaljubljenik u enormno poznatog čarobnjaka, vjerojatno svojoj dječici prepričava magične zgode iz filmova… Stoga ne čudi što su i naši mališani opsjednuti s čarobnjačkim svijetom i žele i sami postati dio te magije.

RESERVED SKRIVA BOŽANSTVENU HARRY POTTER TORBU KOJA ĆE OSVOJITI SRCA NAŠIH MALIŠANKI!

harry potter poštanska torba

Reserved nas svako malo iznenadi nekim fancy stvarčicama u Harry Potter izdanju, stoga su nam njihove trgovine nezaobilazna adresa kada želimo pronaći prekrasne, a istodobno cjenovno pristupačne novitete.

harry potter poštanska torba

Ovog puta fokusirali smo se na malene princeze, iako smo sigurni da bi i mnoge odrasle ljepotice nosile ovu prljavo rozu torbu nalik poštanskoj, koja dolazi s motivima Harry Pottera. Uz luckasti detalj Harryja na metli i njegov poznati ožiljak, tu je i prigodan natpis Harry Potter kako ne bi bilo zabune o kome je riječ.

harry potter poštanska torba

Dovoljno je prostrana da naše mališanke u nju uvrste sve što im je potrebno za godišnji odmor poput pribora za crtanje, nekih društvenih igara i slično!

harry potter poštanska torba

Kasnije može poslužiti kao savršen accessories za prve školske dane, ili za djecu vrtićke dobi.

Ovaj model je dostupan online po cijeni od 129,90 kuna, no sigurni smo da će se vrlo brzo rasprodati a ako se svidi vašoj kćerkici, ne propustite je nabaviti čim prije i izmamiti joj osmijeh na licu.