FOTO by Instagram @verabradley

Moda

Harry Potter modni dodaci i dekoracije za dom unose dašak magije u svakodnevicu

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

Kolekcija nadahnuta najpoznatijim čarobnjakom na svijetu s motivima sove i čarolije!

Zaljubljenici u svijet magije i čarobnjaštva koji prati poznate junake iz serijala filmova o Harry Potteru, svako malo mogu se počastiti novitetima koje izbacuju razni web shopovi.

Dizajneri američkog brenda Vera Bradley u suradnji s Warner Bros studijem, odlučili su počastiti sve fanove čarolije, te su izbacili modne dodatke i dekoracije koje donose Hogwarts u naše domove.

Očaravajuća kolekcija sadrži ekskluzivne živopisne uzorke sa simbolima iz popularnog serijala, a nudi za svakoga ponešto, od hrabrosti Gryffindora, ambicije Slytherina, mudrosti Ravenclawa, pa sve do vjernosti Hufflepuffa.

U stvarnoj maniri robne marke, accessoriesi nisu samo ultra svestrani i funkcionalni, već sadrže skrivena iznenađenja i džepove pune čuda kako bi unijeli malo čarolije u svaki dan.

Jedna od najtraženijih suradnji utjelovljuje maštu, hrabrost i duh avanture po kojima su poznati filmovi o Harry Potteru, stoga je ovo bilo pravo vrijeme da je ožive i pretvore u stvarnost.

Komadi poput torbi, ruksaka, kutije za ručak, novčanika ili dekice samo su dio asortimana koji donosi ova magična ponuda, zato dobro odlučite na koji ćete dodatak potrošiti budžet za shopping.

Cjelokupnu kolekciju možete pogledati i naručiti na LINKU, no znajući da ovaj čarobnjak ima veliki broj obožavatelja, a ponuda je limited edition, savjetujemo vam da požurite jer kako je krenulo, ubrzo će nestati.