FOTO by Instagram @harrypottermadrid

Ljubimci

Harry Potter krevetić i zdjelica rezervirani za vašeg četveronožnog mezimca!

Viktoria Mikulić 15. lipnja 2022.

Ako vam je osmijeh na licu već prisutan, onda znate što vam je činiti…

Svi znamo da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Čak i one najbliže osobe u našim životima mogu nas povrijediti i razočarati, ali pas je taj koji uvijek ostaje uz nas, u svim teškim i sretnim trenucima.

Njihova lojalnost nema cijenu i trudimo se barem malo vratiti im kroz svakodnevne šetnje i trčkaranja livadom ili parkom, kao i sočne poslastice koje na kraju svakog dana dođu kao nagrada.

primark ljubimci
Harry Potter zdjelica

Uz standardne poklončiće kojima ih volimo razmaziti, tu su i neke druge odlične stvarčice koje kupujemo povremeno, a koje smo pronašli u poznatom trgovačkom lancu.

Ako vam vaš pas uljepša svaki dan samo jednim potezom poput pravog malenog čarobnjaka, onda biste ga trebali počastiti ovim simpatičnim novitetima iz Primarka…

primark ljubimci
Harry Potter zdjelica

HOGWARTS NOVITETI

Dodajte dašak magije vremenu hranjenja uz ovu Harry Potter™ zdjelu za kućne ljubimce i osigurajte im najslađi san uz Hogwarts krevetić. Bilo da ste vlasnik pahuljastog šteneta ili veličanstvene mačke, ovi noviteti za kućne ljubimce prikladni su za svaku vrstu fantastične zvijeri.

Upotpunjuju ih iste boje kao kuću Gryffindor, zajedno s prugastim dizajnom i podebljanim logotipom Hogwartsa na prednjoj strani. U zdjelicu poslužite njihovu omiljenu hranu ili vodu, a u krevetić dodajte i jastučić kako bi vašem mezimcu bilo još ugodnije.

Želite da se vaša njuškica osjeća poput pravog kralja? Onda trk do susjedne Ljubljane po novi Hogwarts zdjelicu.