FOTO by Etsy

Zabava

Harry Potter drinking igra u kojoj malo tko ostaje trijezan!

Krešimir Šustić 05. svibnja 2020.

Dobrodošli u malo drukačiji Hogwarts!

Nakon što smo proveli više od mjesec dana zatvoreni u karanteni, zadnjih se tjedana život polako počeo vraćati u normalu s malo drugačijim pravilima, no dobro, priviknut ćemo se.

Najdraže od svega nam je pomisao da ćemo se uskoro moći neometano družiti s ljudima koji su nam neizmjerno nedostajali tijekom socijalne distance.

Svatko od nas je barem jednom imao priliku igrati društvene igre kao što su Uno, Monopoly i slično, neovisno o tome jesmo li pobjednički nastrojeni ili nam je samo do zabave.

Veliki preokret dogodio se kada je izašla popularna igra Drinkopoly u kojoj nije cilj pobijediti ili biti najbolji, već proći s čim manje promila u krvi.

Online trgovina Etsy, izbacila je u prodaju novu igru koja će oduševiti sve ljubitelje popularnog čarobnjaka Harry Pottera jer upravo je on tematika koja je odabrana za zabavu.

Da bi stvar bila dodatno paprena, uz ploču za igru, kartice i figurice, potreban vam je i alkohol.

Kao i originalna inačica Monopoly-a, sve što morate učiniti je bacati kockicu kako biste odredili na koji prostor vaš lik pristaje, a uz sve to morate i slijediti upute na ploči koje uključuju ispijanje alkoholnih pića ili dvoboj s nekim od igrača.

Igru nije potrebno fizički naručiti jer na LINKU možete kupiti download paket u kojem vam dolazi sve što je potrebno za party koji ćete rado pamtiti.