FOTO by Charmed Aroma

Dekor

Harry Potter božićne svijeće najbolji su poklon za male i velike

Mia Vodopija 24. studenoga 2021.

Potraga za poklonom od sada je lakša…

Ako i dalje tražite poklone za vaše najmilije, možda vam možemo pomoći. Kvalitetna butelja alkoholnog pića, zanimljiva knjiga, predstava ili pak odlazak u fenomenalan restoran uvijek su dobri pokloni koje će vaše prijateljice pamtiti.

Vrijeme darivanja je pred vratima, a osjećaj prilikom darivanja dragih osoba je jedan od najposebnijih koji priželjkujemo. Svake godine želi se izraziti ljubav i zahvalnost na što unikatniji način pomnim odabirom poklona, a sve češće su zanimljivi proizvodi u fokusu prilikom potrage za unikatnošću i izradom proizvoda s velikom pažnjom.

Poznato je da ako želimo ostvariti umirujuću atmosferu u našim domovima, samo upalimo omiljenu svijeću koja nas opušta i vodi nas u neki drugi svijet, gdje je sve ispunjeno bogatim mirisima.

€31.45

Budući da je zima pred vratima, pravo je vrijeme da iskoristite opcije koje će vaš dom pretvoriti u osobnu privatnu kućicu Djeda Božićnjaka.

€59.95 

Upravo u toj potrazi, našle smo brend Charmed Aroma, koji je odlučio obradovati svoje kupce novim proizvodima koji su spremni za svaku prigodu i u svako doba godine, a posebice u predstojeće, blagdansko doba.

€66.95 

U slučaju da volite svijeće i da volite najpoznatijeg malog čarobnjaka na svijetu, Harry Pottera, Charmed Aroma ima ponudu svijeća koja može poslužiti kao odličan dar vama ili kao super poklon vašoj omiljenoj osobi.

€31.45
€31.45

Svijeće Hogwartsa i 4 kuće – Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw i Hufflepuff, ali i bijele sovice Hedwige i zlatne zvrčke (igračkice koja se treba uhvatiti u igri metloboj) definitivno su nezaboravni pokloni.

€31.45
€31.45

Za kompletnu ponudu koja krije bogate poklon pakete, mirisne svijeće i mirisne difuzore posjetite webshop Charmed Aroma.