FOTO by Vera Bradley

Moda

Harry Potter accessoriese sve je što nam treba za filmski maraton!

Antonija Andabak 26. rujna 2021.

S kim ste spremni pogledati sve nastavke Harry Pottera?

Vera Bradley i Harry Potter vratili su se s novom kolekcijom! Dvije su se tvrtke prvi put udružile u ljeto 2020. s Home to Hogwarts uzorkom, a nakon toga s herbološkim uzorkom u travnju 2021. Za sve nepopravljive ljubitelje Harry Potter stvarčica, predstavljamo novo lansirane modne detalje i accessories pod nazivom “Forbidden Forest” koja će zasigurno dodati malo magije i nestašluka u vaš ormar.

Novi uzorak je tamnoljubičaste boje i prikazuje Whomping Willow, koja se nalazi u sklopu Hogwarts škole čarobnjaštva i vještičarenje. Posađena je 1971. da prikrije otvaranje tajnog prolaza, pa znate da uzorak mora biti tajanstven.

Zabranjena šuma ima skrivena stvorenja u cijelom svijetu, poput Hedvige, Buckbeaka i Fanga. Ovo je upravo onakav uzorak koji bismo htjeli nositi u jesenjim i zimskim mjesecima, tako da je trenutak baš pravi za izlazak kolekcije Vere Bradley x Harry Potter.

Doživite čaroliju i uzbuđenje kolekcije Harry Potter + Vera Bradley, gdje smo pronašli beskrajnu inspiraciju u svim našim najomiljenijim scenama iz Harryja Pottera…za potpuni doživljaj predlažemo filmski maraton!

Znate kako to ide…dekica, ogrtač, topli napitak i gledanje svih filmskih nastavaka može započeti po tko zna koji put!

Zbirka Forbidden Forest dostupna je u klasičnim stilovima torbi, poput praktične velike putne torbe za nošenje,ruksaka i Tote torbe. No, torbe nisu jedini način da izvučete maksimum iz Harry Potter linije.

Postoji širok raspon dodatne opreme, uključujući flis dekicu, putnu šalicu, jastučić za relaksaciju, ogrtač i još mnogo toga. Cijelu zbirku limitiranog izdanja možete pogledati na web stranici Vere Bradley!