Bizar

Haribo bomboni na noktima – novi bizaran trend koji nije sladak kao što izgleda

admin 03. ožujka 2020.

Zahvaljujući društvenim mrežama širi se nova vrsta ukrašavanja noktiju

Uvijek volimo pronaći nove i zanimljive trendove, osobito kada su u pitanju nokti ili kosa, ali ni krivi, ni dužni ponekad naiđemo i na one koji nas prvo ostave bez teksta, a onda prisile da ih podijelimo s vama.

Jedan od takvih je i novi trend u kojem glavnu ulogu imaju gumeni Haribo bomboni poslagani na vašim noktima. Uz gumene Haribo bombone vežu nas samo lijepa sjećanja iz djetinjstva, ali nakon ovog načina dekoracije sva lijepa sjećanja nestaju i ostaje samo prizor ovog bizarnog trenda.

Možda jedina dobra stvar koju možemo izdvojiti je taj da ćemo na svakom koraku imati nešto slatko uz sebe, a to kako će nas ljudi promatrati dok cuclamo svoje nokte ostaje na njima.

https://www.instagram.com/p/B8X14CZlYHj/?utm_source=ig_embed

Ako ste višegodišnji ljubitelj gumenih Haribo bombona i ne možete si pomoći, a da ne probate ovaj trend budite spremni uložiti vrijeme za njega. Koliko god jednostavno izgleda potrebna je tehnika kako biste uspješno postavili i fiksirali gumene bombone. Ono što vidimo kao svijetlu točku ovog trenda je lepeza boja gumenih Haribo bombona tako da možete birati između bezbroj kombinacija.

Ostali vi impresionirani ili zgroženi jedno je sigurno – ljubav prema Haribo bombonima ostala je prisutna i nepromijenjena.