Moda

Hands free tenisice – pogledajte ovaj novitet iz Nikea!

admin 03. veljače 2021.

Lijenost dolazi u mnogim oblicima, a obuvanje tenisice je jedan od njih!

Bez obzira imamo li sve vrijeme svijeta ili smo u maksimalnoj žurbi, svi mi znamo uskočiti u svoje tenisice bez da koristimo ruke ili žlicu za obuvanje.

Nekako previše cijenimo svoje vrijeme kako bismo ga gubili na propisno obuvanje tenisica i ova metoda uvukla se u naše živote htjeli mi to ili ne.

I bez obzira na uštedu od nekoliko sekundi, ova tehnika podrazumijeva i posljedice, a jedna od njih je sigurno “habanje” stražnjeg dijela vaše omiljene tenisice.

No, iz Nikea su predstavili svoj novitet koji predstavlja usavršenu verziju onog kojeg do sada koristite. Kada kažemo usavršenu, mislimo sofisticirano rješenje kojeg se dosjetiti mogu samo oni najkreativniji.

Ne čudi da oni najkreativniji rade u Nikeu i da smo svjedoci novog modela – Nike Go FlyEase.

Model koji se u trenutku izuvanja transformira i dezintegrira iz početne pozicije u novu drvodjelnu koja izgleda kao da ste od tenisice dobili natikače, u dodatak stražnjeg dijela koji više nije u funkciji.

Kada odlazite nekamo samo navucite natikače i pritisnite ih prema stražnjem dijelu i spremni ste bilo kamo, bez “habanja” vaših tenisica.

Ovaj model bit će dostupan od 15. veljače unutar službene Nike web trgovine po cijeni od 120$.