FOTO by Instagram @hana

Poznati

Hana oduševila atraktivnom fotografijom na svjetlećem mjesecu!

Una Lora Banjac 11. srpnja 2024.

Šarmantan mjesec nalazi se u sklopu hotela na Jadranskoj obali...

Hana Hadžiavdagić Tabaković jedna je od najutjecajnijih osoba na Instagramu, u Hrvatskoj i regiji. Njezin odvažan stav, smisao za modu, ali prije svega simpatičnost temelj su njezinog uspjeha. Svojim zanimljivim videima i fotografijama svakodnevno uljepšava svakodnevicu mnogima, a na svom je Instagram profilu uspjela skupiti čak 688 000 pratitelja!

Hana trenutačno odmara u prekrasnoj Dalmaciji, a smjestila se u luksuznom Valamar hotelu u Makarskoj.

Makarska Meteor Hotel u kojem je odsjela, okružen je plavim morem s jedne strane i moćnim Biokovom s druge strane, a smješten je nadomak živahnog središta šarmantne Makarske.

Zgodna Hana je jučer na svom Instagram profilu objavila atraktivnu fotografiju na kojoj pozira ležeći na svjetlećoj fotelji u obliku mjeseca, a fanovi su ostali zapanjeni fotografijom i Haninom fascinantnom figurom!

„Wow…Uvijek divna naša Hana!“

„Svaki put nas oduševiš“

„MAMBA“

„Hana top izgledaš svaka čast“

Među komentarima pratitelja našao se i komentar Hanine majke iz kojeg se da iščitati da je upravo ona okinula upečatljivu fotografiju.

„… kad mamy slika“

Hana na fotografiji nosi crni kupaći kostim brenda Somer Field Swim, a cjelokupan look upotpunila je masivnom zlatnom ogrlicom te zlatnim satom.

Mi se moramo pridružiti pozitivnim komentarima i naglasiti da Hana izgleda odlično! Zaista se vidi da puno vremena i truda posvećuje treniranju i pravilnoj prehrani i na tome joj od srca čestitamo!