FOTO by Mango

Kids

Halloween time! Stigle Mango pidžame s kosturom koji svijetli u mraku!

Antonija Andabak 13. listopada 2021.

Ako vaši klinci vole opake priče i Noć vještica, ovo je prava stvar za njih!

Noć vještica već se tradicionalno slavi na razne načine. I dok neki nazivaju te iste načine poganima, drugi iskoriste popularnu Halloween maniju i lansiraju nešto što odrasli neće odbiti. Ovdje govorimo o tome da neće odbiti platiti Mango pidžamice za svoje klince koji obožavaju pomalo spooky motive!

Ti motivi vrište “Halloween!”, a riječ je o novoj kolekciji posvećenoj najmanjima uz accessoriese poput plašta, ukosnica, trake za kosu s mačjim ušima te robice iz koje smo izdvojili pidžame s kosturom koji svijetli u mraku.

Mnoga djeca već od najranije dobi ne pokazuju strah prema strašnim pričama, dapače, pretvore se u “uši” kada je riječ o jezivom štivu o čudovištima i kosturima, motivima koji ove godine ukrašavaju novu Mango liniju za najmlađe!

Vaši klinci sada mogu imati matching pidžame ako su stari od 5 do 14 godina jer se tako i kreće raspon brojeva. Ako ste i sami sitnije građe, možete im se pridružiti u ludiranju i kupiti jedan primjerak za sebe!

Tako obučeni, ugasite svjetlo i uživajte u efektu koji postižete u mraku, a to su vidljivi kosturi na pidžami koja svijetli! Njihova cijena iznosi 139,90 kuna i možete je naručiti OVDJE.

Napravite party sa zalogajčićima i pićem među kojima dominiraju crvena i crna boja, te zajedno pogledajte neki od Halloween filmova za djecu! Zabava je zajamčena!