FOTO by Zara

Moda

Halloween outfit upotpunit ćemo visokim lakiranim čizmama iz Zare

Krešimir Šustić 23. listopada 2020.

Vražice, vještice i žene mačke, navalite!

Uskoro nam se približava najstrašnija noć u godini, Halloween, koja će ove godine zbog pandemije biti malo drugačija nego što smo navikli.

Iako na našim prostorima nije toliko aktualna, mlađa populacija je sa zadovoljstvom prigrlila tradiciju maskiranja u jedinstvene i strašne likove.

Nadolazeći Halloween party ne možemo zamisliti bez nove H&M kolekcije!

Tako često imamo prilike vidjeti klaunove, vampire i vještice kako u originalnim izdanjima osvajaju gradske ulice dok odlaze na tradicionalne partije organizirane u klubovima.

Osim make-up-a kojim obojimo lice kako bi naša maska bila što uvjerljivija, pažnju trebamo posvetiti i predmetima iz svijeta obuće i odjeće za potpuni doživljaj transformacije.

S obzirom na to da zabave nisu dozvoljene, kreativne i maštovite duše to neće spriječiti da uskoče u “scary” kostime i fotkama obilježe noć u kojoj vladaju hororci i strašni filmski likovi.

Ukoliko ste se odlučili zamaskirati u vražicu, ženu mačku i slično, brend Zara omogućuje da svoj look upotpunite neodoljivim visokim lakiranim čizmama u crnoj boji koje izgledaju uistinu atraktivno.

Popularni model obuće idealan je da ga i nakon Halloweena kombiniramo uz suknje, haljine i uske hlače s bluzama i košuljama za urbana i večernja izdanja.

Svoj primjerak ovih zavodljivih ljepotica možete pronaći u najbližoj poslovnici Zare ili ih naručiti iz udobnosti vlastitog naslonjača online putem LINKA.