FOTO by DASH

Dekor

Halloween favoriti lagano pristižu! Amazon prodaje toster za vafle u obliku bundeve!

Viktoria Šafranić 27. kolovoza 2020.

Kad se zapeče, izgledom poprimi blago narančastu nijansu baš poput ljubimica za Noć vještica...

Lagali bismo kada bismo rekli da nas kraj kolovoza ne čini sretnima. Možete misliti da smo ludi jer se veselimo što se ljeto i godišnji odmori bliže kraju, no toliko je toga lijepog pred nama.

Blagdanska sezona najdraži nam je dio godine, no ima i nešto ranije što nas izuzetno veseli – proslava Halloweena. Iako mnogi isto smatraju praznovjerjem, mi ne mislimo da je ništa loše organizirati tematski party i pritom se dobro zabaviti s najdražim prijateljima.

Već sada police lagano počinju puniti ugodni okusi i slatki proizvodi s printom duhova, vještica i ostalih sličnih rekvizita! Ako ste poput nas, proždrijet ćete sve poslastice namijenjene Noći vještica, a osobito su nam simpatiče one nalik bundevi.

Za sve koji žele otići korak dalje, trebali iste napraviti vlastitu jestivu bundevu. Ako ste maher u rezbarenju bundeva, ovaj novitet stvoren za doručak bit će vam još slađi zadatak.

Naišli smo na genijalnu stvarčicu brenda Dash koji proizvodi kuhinjske uređaje. U svoju ponudu uvrstio je mini toster koji spravlja vafle u obliku bundeve.

Dash Mini Waffle Maker dostupan je na Amazonu za 9,99 dolara. Kakav deal! A kad ste spremni odmaknuti se od Halloween vibracija, Dash ima toster za vafle u obliku srca koji je idealan kao božićni poklon, kao i klasične oblike koji dolaze u različitim bojama.

Ako pak svoj jesenski doručak želite prebaciti na sljedeću razinu, dobro je znati da je ovaj aparat za vafle pogodan i za pripremu palačinki.

Za štogod se odlučuli, slatki zalogaj premažite s tonom Nutelle, maslacem od kikirikija ili sirupom i službeno započnite svoj dan na najvišoj nozi.