Odjeća

Haljine vrijedne 150 000 kuna stigle u poznatu zagrebačku modnu kuću!

Viktoria Šafranić 11. prosinca 2017.

Viktorijine anđelice nedavno su nosile ove famozne haljine!

Nakon pomno odabranih gradova na svijetu, i u Zagrebu je proteklog vikenda ekskluzivno prikazan Berta Trunk show, na kojem je predstavljena Berta bridal collecton. Riječ je o spektakularnim haljinama brenda Berta, koje su nosile i Viktorijine anđelice na nedavno održanoj reviji u Shangaju.

Kada pet haljina dosegne vrijednost od gotovo milijun kuna, znate da prisustvujete nečemu glamuroznom i jedinstvenom u svijetu mode. Upravo tako izgledala je modna večer u salonu Vesna Sposa, gdje su atraktivne manekenke prošetale u Berta haljinama, koje su već godinama stvar prestiža i želja mnogih osoba iz svjetskog Jet-seta. Ova jedinstvena revija bila je odlična prilika mnogim mladim damama, da ostvare dio svojih fantazija i pronađu haljinu koja će zaokružiti njihovu viziju modnog savršenstva.

Berta je svjetski poznata modna kuća vjenčanica i večernjih haljina koja je nakon svog izlaska na modno tržište zaludila svijet. Formula uspjeha ovih vjenčanica i večernjih haljina je sam proizvod – dizajn, kvaliteta i materijali bez premca. Berta kreacije su toliko jedinstvene da se nešto slično na tržištu još uvijek ne može pronaći, a upravo je to ono što ih razlikuje od drugih. O njihovoj važnosti i kvaliteti reći će i činjenica da ih s ponosom nose Victoria Secret modeli, po mnogim najljepše žene svijeta.

Berta vjenčanice stvar su prestiža i upravo je zato vlasnica modne kuće Vesna SPOSA, Vesna Pretković, presretna što se upravo njezin salon u Zagrebu našao na prestižnom popisu salona i gradova u kojem će ove kreacije biti dostupne.

Imune na Berta haljine i vjenčanice nisu ostale ni pjevačica Antonija Šola i voditeljica Ana Miščević koje su s oduševljenjem pratile reviju i istinski uživale u Berta kreacijama. Bila je to odlična prilika da i same dožive dio svjetskog glamura, ali i same požele haljinu od 150 000 kuna za večernji izlazak.

Ovom revijom Vesna Sposa potvrdila je svoju važnost i vrijednost na hrvatskoj modnoj sceni, ali još jednom opravdala povjerenje poznatih svjetskih brendova koji u njenim salonima izlažu najbolje od najboljeg.