FOTO by Instagram @discus70queen

Poznati

Haljine s perjem – Sandra Perković prigrlila trend sezone!

Daria Lovrić 07. listopada 2022.

Glamurozna izdanja naše najbolje atletičarke ostavljaju bez teksta!

Iako je najviše poznajemo kao uspješnu atletičarku koja je Hrvatsku predstavljala mnogo puta u svijetu i može se pohvaliti brojnim medaljama, Sandra Perković ima još mnoge druge osobine kojima osvaja sve oko sebe.

Kraljica diska ima zarazan osmijeh i osebujan karakter, a njezin stil odijevanja uvijek je u skladu s najnovijim modnim trendovima. Baš kao i u sportu, Sandra ništa ne radi polovično, stoga nas često iznenađuje upečatljivim modnim kombinacijama radi kojih ostajemo bez teksta.

Sandra Perković ovih dana posebno zrači!

U zadnjih nekoliko dana Sandra nas je oduševila svojim ekstravagantnim modnim izdanjima u sladu s popularnim modnih trendom. Riječ je o glamuroznim izdanjima s perjem koje je doživjelo svoj veliki povratak u svijet mode.

Prelijepa brineta prvo je zablistala u smaragdno zelenoj svilenoj haljini koji krasi crno perje na rukavima. Visoki prorez i duboki dekolte dodatno su začinili ovu upečatljivu kombinaciju i naglasili njezinu ženstvenost i ljepotu.

Nešto kasnije, Sandra je na svom Instagram profilu objavila fotografije u bijeloj uskoj haljini koja otkriva ramena. Bijelo perje krasi područje dekoltea i leđa, a cijelom outfitu posebnu čar daju crno-bijele upečatljive salonke. Uz efektnu haljinu Sandra je kosu skupila u visoki rep koji je dodatno naglasio njezine divne crte lica i prirodnu ljepotu.

Zadnja Sandrina odjevna kombinacija naš je favorit, a riječ je o atraktivnoj žutoj haljini koju krasi perje na rukavima. Haljina također otkriva ramena i na decentan način ističe njezinu ženstvenost i seksepil.

Riječ je o midi modelu uskog kroja koji naglašava njezinu figuru i obline. Moramo priznati da predivna brineta jednostavno blista. Osim za sportske uspjehe i zaraznu energiju, Sandra kod nas ima čistu peticu i za modni odabir!