FOTO by Ted Baker

Moda

Haljine i kombinezoni uz koje će svaka žena biti u središtu pozornosti!

Krešimir Šustić 20. svibnja 2020.

Boje i uzorci koji ne mogu proći nezamijećeno!

Svatko od nas s vremena na vrijeme voli biti pohvaljen za svoj modni odabir, neovisno o tome koji stil furamo i kakve komade smo odjenuli.

Postoje stylish dame koje jednostavnom kombinacijom uspiju zasjeniti druge jer jednostavno imaju smisla za odijevanje i imaju hrabrosti igrati se modom.

Zara elegantna haljina s perlicama ukrast će poglede na svim svečanostima!

Najviše nam za oko zapinju jarke i šarene boje, kao i razni uzorci koje nam je ova sezona donijela, a zahvaljujući njima svakodnevicu pretvaramo u pravu bajku popraćenu stilom i trendy krpicama.

Jedan od popularnijih definitivno je cvjetni, uz kojeg se sve čini veselije i razigranije, te onaj točkasti koji nam vraća retro štih u naš outfit.

Tako su favoriti sezone, haljine, u neodoljivom ruhu još poželjnije i privlačnije, a svaki model kojeg ugledamo ostavlja nas bez daha jer smo svjesni da gledamo u nešto božanstveno.

Londonski brend Ted Baker, koji od nedavno možemo pronaći i u Lijepoj našoj, izbacio je prave poslastice koje su nas osvojile na prvu i stavljamo ih na listu želja.

Kombinezoni i haljine koje nam nudi, idealni su za svečanije prigode, romantične večere i izlaske s najdažim curkama, a svojom kvalitetom jamči nam nezaboravno iskustvo popraćeno najfinijim materijalima.

U galeriji pogledajte naših 10 favorita za koje mislimo da bi vam mogli donijeti titulu kraljice stila.