Promo

Haljine i kaputi ludih 70-ih prevladavat će u novoj sezoni!

PR 30. kolovoza 2018.

Reserved ove jeseni inspiriran elegancijom 70-ih

Renomirani urbani brend Reserved ove je jeseni prizvao retro atmosferu izbacivši sezonske komade po uzoru na stilske ikone sedamdesetih. Osim nezaboravnih krojeva, po kojima pamtimo Jane Fondu u filmskom klasiku Klute, naglašene su jednostavne linije casual stila koji odlično izgleda, kako u dnevnim, tako i u trendovskim večernjim kombinacijama.

Glavnu ulogu u ženskoj kolekciji ove jeseni imat će haljine koje ćemo viđati u svim jesenskim tonovima i retro krojevima. Drugi it komad sezone nesumnjivo je kaput. Ljubiteljice klasike doći će na svoje noseći karirane modele, a one malo smjelije modne avanturistice pokazivat će se u umjetnom krznu i pernatim jaknama živopisnih životinjskih uzoraka.

Modni dodaci ove jeseni nisu samo sporedni likovi, već je u mnogo slučajeva naglasak upravo na njima. Na primjer, čizme od brušene kože iznad koljena i torbe u obliku trapeza nose težinu čitave kombinacije. Kolekcija je potpuno apsorbirala retro stil 70-ih koji čini nekoliko baznih komada: jakna, kaput, dolčevita i popularne samterice.

Jakne od trapera i samta ističu se pred ostalim odjevnim predmetima, no ne treba zanemariti dolčevite i pulovere koji predstavljaju urbani casual imidž ove sezone. Poslovni dress code mnogo je slobodniji te uključuje karirane hlače i polo majicu umjesto košulje. Za one koji vole trendove, a ne vole hladnoću, oversize pernata jakna zasigurno će biti još jedan omiljeni zimski komad, dok se za otmjenije prilike uvijek može pronaći dobar kaput.