Haljina koja golica maštu! Jelena Veljača sinoć plijenila pozornost u Beogradu!

Viktoria Mikulić 30. siječnja 2019.

Prelijepa plavuša definitivno zna kako privući pažnju!

Producentica i glumica Jelena Veljača sinoć se pojavila u Beogradskoj Stark Areni na prvoj regionalnoj dodjeli glazbenih nagrada Music Award Ceremony (MAC). Prelijepa Jelena trenutno živi na dvije adrese, no to je očito ne umara jer izgleda bolje no ikada. Iako najviše objavljuje fotke sa svojom kćerkicom Lenom, ova multitasking mama ponekad treba vrijeme i za sebe.

Jučer je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija gdje pozira u zavodljivoj zlatnoj haljini s resicama koja je djelo srpske modne dizajnerice Suzane Perić, a koja izgledom vraća u 30-e. Uz haljinu je iskombinirala crne gležnjače i mnoštvo ogrlica koje dodatno privlače pozornost prema dekolteu, a za frizuru je odabrala lagane kovrče koje ovom seksi looku daju pomalo elegantnu notu.

Uz jednu fotku je kratko napisala ‘Kad ću gola ako ne u siječnju’ te dodatno rasplamsala maštu kod svojih pratitelja. Komentari su prštali sa svih strana na besprijekornu liniju ove 37-godišnjakinje, a i sami se moramo složiti da je Jelena sinoć izgledala besprijekorno.