FOTO by Instagram @_dr_woo_ / @haileybieber

Poznati

Hailey Bieber tetovirala je New York na vratu – biste li istetovirali svoj grad?

Mia Vodopija 22. prosinca 2021.

Izgleda predivno...

Ljubiteljice i ljubitelji tetovaža napokon su došli na svoje! Sve veći broj ljudi se tetovira, svi žele nešto decentno, maleno i suptilno. Takve tetovaže uvijek izgledaju stylish, a pogotovo na zvijezdama.

Hailey Bieber je upravo nadopunila svoju sve veću kolekciju tetovaža. Slavni tattoo umjetnik dr. Woo je na svom Instagramu podijelio New York tetovažu koju je napravio na njezinom vratu.

Hailey je nedavno otkrila svoje tetovaže tijekom intervjua za Elle Magazine u ožujku 2021., rekavši da ima oko dvadesetak sitnih tetovaža na različitim dijelovima tijela, uključujući “J” na prstu (ipak je udana za Justina!).

Hailey također otkriva da je njezina prva tetovaža ikad bila datum vjenčanja njezinih roditelja. Tetovaža je u obliku rimskih brojeva, a tetovirao ju je slavni tattoo umjetnik JonBoy.

Kako je rekao za portal Refinery29 2018. godine, Haileyin tata Stephen Baldwin je pokazivao JonBoyu sve svoje tetovaže koje je Kat Von D napravila, a Hailey je tada rekla: „Hej tata, mogu li se tetovirati?“ A on je rekao: „Kad budeš imala 18 godina.“ Kad je napunila 18 godina, došla je JonBoyu s idejom  datuma vjenčanja svojih roditelja – od tada je postala zaluđena tetovažama.

Iako je njezina New York tetovaža suptilna i decentna, nismo sigurne bismo li istetovirale imena gradova po našim tijelima. Zagreb ipak nije toliko slavan i poznat kao New York. No opće poznata činjenica je da su Amerikanci poprilično opsjednuti tim gradom i da ‘Veliku jabuku’ smatraju najboljom na čitavom svijetu.

Možda mi nismo dovoljno hrabre da istetoviramo riječ Zagreb ili neki od njegovih simbola, ali možda će se naći netko tko je.