FOTO by TikTok @ivycher

Dom

HACK: Viralni sendvič s jajima za koji ne možemo vjerovati da ga nismo probali prije!

Krešimir Šustić 07. srpnja 2020.

Par minuta i savršen jutarnji sendvič je spreman za posluživanje!

Znamo da je doručak najbitniji obrok u danu, kojim započinjemo jutro i dobivamo snagu za ostatak vremena koje provodimo jureći uokolo.

Posebno moramo odabrati sastojke koje ćemo staviti u sebe, jer znamo da je hrana gorivo za naše tijelo koje nas tjera dalje.

Poznato je da svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje, stoga je upravo ta namirnica glavna zvijezda svih tanjura.

Svestrani sastojak koristi se u receptima širom svijeta, a na jutarnjem stolu ga najčešće viđamo kao kajganu, tvrdo kuhanog ili pečenog u kombinaciji s kobasicama ili šunkom.

Nedavno je jedan super jednostavan recept za jaja postao viralni hit, a isječak uključuje inovativni preokret na klasičnom sendviču s jajima ili omletom.

Sve što trebate je izmutiti dva jaja i staviti ih u vruću tavu, te nakon toga u njih umočiti dvije kriške kruha ili tosta, jednu pored druge.

Kada je donja strana dobro pečena, preokrenite jaje tako da su kriške kruha prema dolje, te dodajte sir i šunku.

@ivycher

Making that viral Egg Sandwich 😋 ##eggsandwich ##foryou ##fyp ##food

♬ Nocturne in E-flat Major, Op. 9: No. 2 – Bo

Nakon toga presavijte ostatak jaja koji visi sa strana, preklopite kriške kruha jednu preko druge i vaš savršen doručak spreman je za degustaciju.

Videozapis s Tik-Toka, dobio je više od 66,8 tisuća lajkova, te je jedan od mnogih koji trenutno kruže na društvenim mrežama i olakšavaju nam svakodnevni život.