Hacienda vas poziva da budete dio još jednog nezaboravnog ljeta!

Viktoria Šafranić 23. lipnja 2017.

Poznati hram zabave, Hacienda u Vodicama danas otvara svoja vrata za sve željne dobre zabave i vrhunskog provoda

Za nezaboravan party pobrinut će se DJ Carl Maxx, zagrebački DJ koji vlada elektronskom scenom od svoje 12. godine, a ujedno je i rezident Hangar Cluba te zadarski DJ Robert MKC, rezident Noa Beach Cluba na Zrću i Hangar Cluba u Zagrebu.

Za dodatno zagrijavanje atmosfere te potpuni doživljaj tijekom večeri će se pobrinuti performeri koji će izvesti svoje dobro uvježbane točke.  Tako ćete imati priliku uživati u spretnom plesu na svili i interakciji s publikom vičnih dance performerica, a već uzavrelu atmosferu dodatno će zapaliti fire showmeni koji će žonglirati i rigati vatru.

Uskoro ćete na stranici Haciende pronaći cjelokupni program za užarenu ljetnu sezonu koja je pred nama, a za početak možemo samo reći kako specijalnih iznenađenja, kao ni house tech partya s domaćim i svjetskim zvijezdama svakako neće nedostajati.

Budući da su do sada ugostili brojne domaće i svjetske zvijezde, ne sumnjamo da će i ove godine lista izvođača biti i više nego primamljiva. Stoga, ako ste krenuli na produženi vikend, Vodice su zaista prekrasan grad, a Hacienda je pravo mjesto gdje biste se trebali zaustaviti.

Sve informacije o ovoljetnom glazbenom programu, kao i rezervacije svojih mjesta u klubu možete ostvariti na broj mobitela 099 333 3006 ili preko inboxa službene Facebook stranice.

Ulaz na otvaranju sezone je besplatan do 1 sat poslije ponoći, a nakon toga ćete za ulaznicu morati izdvojiti 30 kuna.