FOTO by H&M

Dekor

H&M upotpunio home kolekciju božićnim jastučićima!

Viktoria Mikulić 05. listopada 2022.

Uz ove jastučiće, blagdani se čine bliže…

Do festive sezone nas dijeli još dva mjeseca, ali to ne znači da već sada ne možemo početi škicati božićne dekoracije i ornamente koji će ukrasiti naše domove.

H&M ukrasni jastučići
4,99 €

Pretražujući poznate web shopove, već smo naišli na simpatična mitološka bića – gnomove, koji ujedno predstavljaju i jednu od najšarmantnijih dekoracija za blagdane.

4,99 €

Kome ćete uljepšati prosinac ovim ukrasnim jastučićima?

Također, očarani smo ponudom preslatkih šalica uz koje će ispijanje omiljenog jutarnjeg napitka biti još posebnije. Već su počeli pristizati i adventski kalendari kultnih make up brendova, a sada smo pronašli i ukrasne jastučiće uz koje će svaki interijer poprimiti svečano ruho.

4,99 €

U H&M home kolekciji upravo se pojavilo 5 modela navlaka za jastučića koji će biti finalan touch na vašim dvosjedima, trosjedima, foteljama kao i krevetima. Ono što nam se posebno sviđa kod njih je originalan dizajn, izgledaju upečatljivo, a istodobno minimalistički tako da će se uklopiti u svaki ambijent.

7,99 €

H&M cozy jastučići dostojni su izreke ‘Kod kuće je najljepše’!

Motiv bora, imela i preslatki natpisi samo su neki od razloga zašto su toliko jedinstveni, a dodatno primamljivima čini ih i pristupačna cijena.

7,99 €

Ako želite svom dnevnom boravku pružiti osvježenje, svakako zavirite na H&M web trgovinu i odaberite svog favorita, a također možete nekome uljepšati blagdane i pokloniti jedan od ovih primjeraka.