FOTO by H&M

Moda

H&M sniženje torbica za 50% – prilika koja se ne propušta

Krešimir Šustić 15. lipnja 2020.

Priprema, pozor, sad!

Ljetna sniženja polako su krenula u trgovinama diljem Lijepe naše, a to znači da sada možemo nabaviti stvarčice koje su nam potrebne i koje toliko silno želimo po nižim cijenama.

Rasprodaja u nama budi poseban osjećaj sreće jer znamo da ćemo u svoju garderobu unijeti nekoliko trendi komada sezone za koje nećemo izdvojiti poveću količinu novaca.

Počastimo se Pull&Bear torbicom u tri ljupke boje za samo 99,90 kuna

Jedan od većih gušta je vidjeti predivne modele torbica kako na policama čekaju svoje vlasnice koje će ih ponosno nositi ovoga ljeta te uvrstiti u svoje look-ove.

Znamo da zaokružuju svaki outfit i da ih svakodnevno nosimo u raznim kombinacijama, neovisno o tome idemo li na posao, u grad na kavu ili u večernji provod.

Omiljena destinacija mnogih shoppingholičarki – H&M, početak ovog tjedna uljepšao nam je ljetnim sniženjima do 50% na određeni dio asortimana među kojima su se našli i ovi nezaobilazni modni dodaci.

Gradski, večernji i poslovni modeli, dolaze nam u raznim materijalima, oblicima i u veselim nijansama boja koje su prikladne za sezonu u kojoj se trenutno nalazimo.

Tu su i torbice oko struka, koje su se vratile iz prošlosti, te stekle veliku popularnost kod modnih znanica, što možemo vidjeti na društvenim mrežama.

Naših 15 favorita možete pogledati u galeriji, a cjelokupnu ponudu na LINKU.