FOTO by Instagram @ zsofiakelemen / @anamaria

Moda

H&M šljokičasta krasotica probudit će vašu unutarnju boginju!

Daria Lovrić 17. travnja 2023.

Glamurozan primjerak u IT boji stvoren je za vikend izlaske!

U proljetnom periodu priroda se lagano budi, ali i mi zajedno s njom. Nakon glamurozne festive sezone, početak godine nam je bio pomalo usporen i kao da smo ga prespavali. Dolaskom toplijih dana, napokon se vraća onaj stari elan i želja za sve čestim druženjima i večernjim izlascima.

Sudeći prema modnim trendovima za proljeće/ljeto 2023., topli mjeseci bit će u znaku šljokica, bogatih teksturiranih materijala, perja i glamuroznih kreacija.

Efektna haljina glavni je adut u ludim noćnim provodima

Unutar specijalne kolekcije brenda H&M pronašli smo efektnu haljinu u zelenoj boji koja ne može proći nezamijećeno. Kratka, pripijena haljina bez rukava sa šljokicama od recikliranog je materijala.

Ovaj glam primjerak ima iznimno uske naramenice, srcoliki izrez i podstavljene košarice. Na samom rubu nalazi se satenski obrub sa svjetlucavim kamenčićima.

H&M zelena šljokičstasta haljina
H&M zelena šljokičstasta haljina

Neka vaša garderoba blista godinama koje dolaze! Motivirana željom za modom koja poboljšava raspoloženje, najnovija kolekcija Innovation Story fokusira se na svijet ukrašavanja sa 100% recikliranim šljokicama, kamenčićima i perlicama.

Naime riječ je o primjerku iz kolekcije koja istražuje mogućnosti transformacije stila za novu sezonu, koja uključuje održivu modu.

Ova zelena krasotica dizajnirana je tako da oponaša svjetlucavu magiju prirodnih kristala i minerala, a cijela kolekcija se manifestira u klasičnim, čistim siluetama u tonovima dragocjenog dragulja obrubljenim svjetlucavim ukrasima.

Ovaj eye-catching ručno rađeni primjerak odličan je izbor za večernje vikend izlaske, posebice u tandemu sa strappy srebrnim sandalicama s visokom petom. Ako je i vas zaintrigirala upečatljiva mini haljina, potražite ju putem H&M web trgovine.