FOTO by H&M

Moda

H&M slingbacksice s mašnom garantiraju ljetnu eleganciju

Krešimir Šustić 23. lipnja 2020.

Za svečanije prigode popraćene dobrim stilom!

Ljeti nam je zbog visokih temperatura zaista teško misliti na eleganciju i dotjerivanje, jer sve što želimo je opustiti svoje moždane vijuge i prepustiti se osjećaju fjake koja nas prati prilikom ljetovanja.

Većinom se odijevamo casual i ležerno, samo kako bismo tek toliko nešto stavili na sebe, a pritom se osjećali svježe i prozračno, bez ikakve težine i napora.

Osim lagane odjeće, obuća također igra bitnu ulogu u outfitima, stoga sve što želimo su otvoreni modeli u kojima se stopala neće znojiti i stvarati nam bespotrebnu neugodu i neudobnost.

No, ako baš moramo prisustvovati nekoj svečanijoj prigodi koja od nas zahtijeva da se dotjeramo, najbolje je odabrati jednostavne i klasične komade koji nam najviše odgovaraju.

U svijetu cipela, najbolje za to su popularne slingbacksice, poluotvoreni komad koji svojom pojavom donosi dozu glamura u outfit i podiže ga na viši nivo.

Jedne takve pronašli smo na web shopu high street brenda, H&M, te smo ih odmah upikirali kao must-have artikl, stvoren za sve one finije lookove.

Dolaze u klasičnoj crnoj boji, a ukrašene su aktualnim dodatkom, mašnom, koja im daje pomalo romantičan i dječački štih.

Jednako dobro pašu uz haljine, suknje u kombinaciji s bluzom ili topom, te uz široke modele hlača koji su glavni adut poslovnih i ozbiljnijih stajlinga.

Svoj primjerak možete ugrabiti na LINKU i zablistati u jednostavnom, a posebnom ruhu ovoga ljeta.