FOTO by H&M / Instagram @hm

Moda

H&M se vraća klasici ove jeseni – mi smo oduševljeni!

Mia Vodopija 24. rujna 2021.

S klasičnim krojevima i bojama ne možete pogriješiti...

Unazad nekoliko dana temperature su postale poprilično niske, pa se tako polako pozdravljamo s laganim sakoima i balonerima te uskačemo u nešto toplija pokrivala.

Dolaskom jeseni nekako najviše osjećamo potrebu za osvježenjem i promjenom, pogotovo kada govorimo o sadržaju unutar našeg ormara. Tako ćemo na počasno mjesto smjestiti nekoliko najpoželjnijih modnih komada koji će biti nezaobilazni u nadolazećim hladnim danima, a u tu skupinu definitivno spadaju topli kaputi.

199,00 €

Kako niti jedan ormar nije potpun bez ključnih modnih komada, važno je odabrati dobre modele koji će začiniti baš svaki naš outfit te se u našoj kolekciji zadržati duže od jedne sezone!

24,99 €

Kada govorimo o reorganizaciji ormara te uvrštavanju nekih novih modnih komada na police, postoji nekoliko odjevnih predmeta koji su neizostavni u slaganju svakodnevnih jesenskih outfita. Naravno, govorimo o toplim kaputima i jaknama, koji su završetak svake naše kombinacije.

14,99 €

Kao i narednih sezona, tako i ove, glavnu riječ u hladnijim danima imat će camel kaput, koji svojim stilom odaje dojam elegantnosti, profinjenosti i sofisticiranosti.

29,99 €

Camel kaputi međusobno se razlikuju svojim dizajnom, pa tako razlikujemo modele nešto kraće dužine, koji se sjajno kombiniraju s hlačama visokog struka, pa sve do nešto duljih verzija koje su poprilično funkcionalne u hladnim danima.

59,99 €

Omiljeni modni high street brend H&M nas je oduševio svojom ponudom tog klasičnog camel kaputa. Kada je riječ o klasici, nije teško kombinirati camel kaput – bijela košulja, crni pulover, crne čizme i krem tajice ili hlače.

Mi ćemo se potruditi da ove sezone nabavimo svoj primjerak – preporučujemo i vama isto!