FOTO by H&M

Moda

H&M ružičasta torbica izgleda poput dragulja!

Viktoria Mikulić 20. travnja 2023.

Iako joj cijena nije visoka, djeluje zaista skupocjeno, zar ne?

Šljokice su valjda oduvijek u modi. Nosili smo ih u srednjoj školi za prve izlaske, bile su uz nas na fakultetu i kućnim partyjma naših kolega, a i sada ih se kao odrasli poslovni i “ozbiljni” ljudi ne odričemo.

h&m torba

Šljokice možda mogu izgledati neumjesno ako ih ne spajate na ravilan način, no u kombinaiji s bijelim i crnim outfitom, šljokice će uvijek biti poželjne. One podižu svaki look na višu razinu i klasične odjevne komade u trenu pretvaraju u zabavne.

Ako neki brend zna da nijednoj ženi nije dosta šljokica, onda e to H&M koji nas uvijek očara s nekoliko stylish primjeraka koje odmah poželimo nositi.

Ovog puta, čanak smo odlučili posvetiti pinkish torbici koja daje onaj wow efekt svakom izgledu i nezaobilazan je accessories za sve nadolazeće svečane prigode (vjerujemo da vam je kalendar ispunjen istima).

Ova torba za rame napravljena je od šljokičastog velura s metalnim lančićem za rame, preklopom s metalnom kopčom i otvorenim unutarnjim pretincem. Mnogi smatraju da su jedino klasični komadi odjeće, obuće i dodataka vrijedni investicije, no iako ova torba izgleda upadljivo, vjerujte da ćete joj se vraćati godinama.

Jer kao što smo već ranije rekli, šljokice su uvijek IN. Njezina cijena iznosi 24,99 €, a pronaći je možete putem H&M online trgovine.