FOTO by H&M

Moda

H&M robusne gležnjače kojima neće moći odoljeti nijedna frajerica

Krešimir Šustić 04. prosinca 2020.

Dva modela s povišenom platformom u zelenoj i smeđoj boji

Već otprilike mjesec dana uživamo noseći zanosne zimske modele obuće, idealne za niske temperature koje su u Lijepu našu došle s promjenom vremena.

Samim time prilikom shoppinga u fokus stavljamo neodoljive primjerke visokih čizama koje možemo nositi u svim prilikama uz traperice, haljine i suknje.

Naravno, tu su i neizostavne gležnjače koje su ove godine ponovno must-have u privatnim kolekcijama svjetskih fashionistica, pogotovo oni robusni modeli.

Možemo ih vidjeti doslovno na svakom koraku dok hodamo gradskim ulicama i čini nam se da su upečatljiva izdanja zavladala modnim svijetom.

Najpopularnije su u bijeloj i crnoj boji jer izgledaju uistinu božanstveno, no sve više noviteta izlazi u jarkim bojama koje djeluju totalno upečatljivo i privlačno.

Švrljajući web shopovima omiljenih high street brendova, naletjeli smo na zanimljivu ponudu iz H&M-a koja nas je primamila i potaknula da mašta odradi svoje.

Dva coolerska modela koja dolaze u lakiranom izdanju smeđe i šumsko zelene boje, definitivno su stvarčica kojoj neće moći odoljeti nijedna prava frajerica.

Idealne su za casual stilove uz traperice, široke hlače, suknje i haljine, ali i za malo finije modne kombinacije kao što su pletene haljine uz koje izgledaju jednostavno savršeno.

Ukoliko mislite kako su baš one sve što vam treba da upotpunite svoj streetstyle look, možete ih pronaći u najbližoj poslovnici ili na LINKU.