FOTO by H&M

Kids

H&M predstavio tenisice čarape za naše malene fashionistice!

Viktoria Šafranić 25. ožujka 2021.

Krasi ih kultna Disney mišica...

Ima li išta ljepše na ovome svijetu od nožica naših mališana. Od samog rođenja, volimo ih priviti uz lice i nježno maziti i ljubiti jer je jedan pogled na njih dovoljan da sve brige nestanu. Kako odrastaju, želimo da im svaki korak bude posut ružama i što nježniji…

Djeca su najvrjednije blago na ovome svijetu, stoga nije iznenađujuće što svaki roditelj želi samo najbolje svom mališanu. Kada krenu u vrtić ili u nove školske pobjede, trudimo se omogućiti im sve kako bi se osjećali ugodno i ono što je najvažnije – zaista bili ona bezbrižna djeca.

Trčakaranje hodnicima i školskim igralištem, klackanje, ljuljanje, igra skrivača i lovice samo su neki od njihovih omiljenih aktivnosti u kojima nožice neumorno rade. Kako bi u svemu tome mogli maksimalno uživati, bitno je da ih ništa ne opterećuje.

Proteklih sezona jedan od glavnih trendova u svijetu obuće su tenisice čarape koje, moramo priznati, u početku nismo objeručke prihvatili. Dizajn nam jednostavno nije prirastao srcu, no svjesni smo da je ovdje veći naglasak na neizmjernoj udobnosti.

Dno čini čvrst potplat koji je dovoljno izdržljiv i nakon nekoliko sati nošenja, dok je mekana tkanina s gornje strane lagana i prozračna te pruža osjećaj kao da smo bosi.

Ovog puta, u verziji za djevojčice istodobno nas je osvojio izgled i kvaliteta tenisica, kao i pristupačna cijena te im dajemo jedan veliki plus. U puderasto rozoj nijansi, s motivom preslatke Disney ikone, Minnie Mouse i nezaobilaznim animal print, pronašli smo must-have tenisice za naše princeze.

Ako se vašoj djevojčici zacakle oči čim ih ugleda, znate što vam je činiti. Kupiti ih možete putem online trgovine.