FOTO by H&M

Kids

H&M predstavio dječje ogrtače/ručnike s točkastim uzorkom!

Viktoria Šafranić 02. veljače 2021.

Kupanje će od sada postati omiljena dječja aktivnost...

Svojoj dječici želimo pružiti svu potrebnu nježnost, stoga se trudimo odabrati samo najkvalitetnije proizvode. Posebno smo osjetljivi kada je u pitanju kupanje te pažljivo promatramo sastojke šampona, kako bi u svakom trenutku dječja koža ostala glatka i svilenkasta. Naravno, tu su još neke stvarčice na koje treba obratiti pozornost, poput ručnika u koje ih umatamo, a za koje želimo da su mekani poput pera.

Manje-više sva djeca obožavaju kupanje i fantastične igre koje isto donosi, poput one s mjehurićima sapunice, zatim šarenih kugli za kupanje koje puštaju boje te ostalim rekvizitima poput gumenih patkica koje naši mališani nose u tuš ili kadu.

Naravno, najveći problem je kako ih izvući iz vruć kupke i završiti njihove pustolovine. U tom dijelu vam možda možemo malo pomoći. Većinom nakon kupanja slijedi spavanje što dječici i nije toliko drago, no nakon što im pokažete nove ručnike u koje ćete ih ogrnuti, možda vam ipak malo olakšamo taj proces.

H&M je lansirao predivnu liniju ručnika s kapuljačom koji su iznimno mekani na dodir.

Ovi šarmantni ručnici za kupanje napravljeni su od mekanog, organskog pamučnog frotira. Sve modele krasi točkasti print, a neki predstavljaju i životinje poput bubamare i leptira, što se najvše vidi na kapuljači s vezenim detaljima i ušivenim aplikacijama.

Odlazak na spavanje više neće biti toliko problematičan, no mogli biste naići na drugi izazov, a to je da dječica ove ručnike neće htjeti pustiti ni prilikom spavanja.

Ako su vas osvojili i mislite da bi se svidjeli i vašim prinčevima i princezama, onda im svakako pokažite dostupne uzorke i neka sami odaberu svog favorita. Za više detalja, posjetite H&M službenu stranicu.