FOTO by H&M

Moda

H&M predlaže 5 nezaobilaznih trendova za ljeto!

Mia Vodopija 21. svibnja 2021.

Način na koji se odijevamo može imati ogroman utjecaj na to kako se osjećamo, a odražava i šire promjene u raspoloženju, pa ne čudi s obzirom na trenutnu klimu koja je za ovu sezonu dizajnera ispitala njezinu svrhu i što nam zaista treba od mode.

Prilikom pregledavanja kolekcija za ljeto 2021. prvo moramo razmišljati o kontekstu u kojem su ovi izgledi stvoreni – dizajneri širom svijeta radili su tijekom lockdown-a, mnogi su bili daleko od svojih studija i uobičajenih resursa, podijeljeni od svojih timova i suočeni s velikim logističkim izazovima.

Njihov se rad tada susreo s neviđenim izazovom nastao u doba korone – kakvu odjeću stvarate kad jednostavno ne znate za što će se ljudi odijevati 2021. godine.

Način na koji se odijevamo može imati ogroman utjecaj na to kako se osjećamo, a odražava i šire promjene u raspoloženju, pa ne čudi da su ovosezonske nijanse bijela i pastelne, a materijali lagani.

Kada je riječ o paleti boja za ljetnu sezonu 2021., postojale su dvije krajnosti – neki su se dizajneri poigrali radosnim nijansama boja, a drugi su se držali klasične monokromatske sheme.

Ovo je savršena pozadina za isticanje dodataka: jednobojnost uvijek funkcionira, a bijelo je dobra investicija i uvijek ćete ga nositi. Trenutno se čini prikladnim – lagane bijele tkanine za vrućine koje vrlo dobro pašu uz nakit.

Strappy sandale i natikače su uvijek ljetni favorit, baš kao i ove godine, a bez topića ne možemo zamisliti ljeto.

Lagane ljetne hlače, strappy sandale i topić su vaš go-to ljetni look uz koji ćete moći bezbrižno šetati gradom znajući da dobro izgledate.