Moda

H&M pletivo u sivoj i boji vanilije za prijelazno vrijeme!

Viktoria Šafranić 08. veljače 2021.

S predne strane klasičan, sa stražnje odvažan...

Iako smo prošli tjedan imali osjećaj kao da je stiglo proljeće, ovotjedna prognoza podsjetila nas je da je zima još uvijek prisutna i da se ne možemo u potpunosti opustiti.

Možda još nije vrijeme da garderobu osvježimo proljetnim favoritima, no to ne znači da ne možemo uvrstiti nekoliko stvarčica za prijelazno vrijeme.

Pulover se smatra zimskom odjećom, no ovaj koji smo ugledali u H&M-u nekako je između. S prednje strane izgleda sasvim jednostavno, poput najobičnijeg pletiva, dok drapirani stražnji dio donosi kompletan zaokret, otkrivajući dijelove leđa.

Upravo ga to i pretvara u must-have odjevni predmet koji će vrlo brzo nestati s polica. Zimi ga možemo nositi ispod tople jakne, u kombinaciji s bijelom košuljom i kožnim hlačama, dok se u proljeće možete poigrati kombinacijama te ga nositi ispod lepršave haljine ili uz kapri hlače. Dolazi u dvije boje, bež i sivoj koje pašu uz sve ostale nijanse.

Pomalo oversized izdanja, ovaj novitet nije samo stylish već i ugodan za nošenje. Daje potrebnu dozu opuštenosti, a istovremeno donosi profinjenost. Ako smatrate da klasika nikada ne izlazi iz mode, onda vam nema druge nego se počastiti istim, jer nesumnjivo ćete ovaj pulover nositi nekoliko sezona.

Može se pronaći po cijeni od 24,99 €, a za više informacija posjetite H&M web trgovinu.