FOTO by H&M / Instagram @madeofstarlightofficial

Moda

H&M pinkish haljine – 10 razigranih modela za ljetni đir!

Viktoria Mikulić 04. srpnja 2022.

Bez obzira jeste li u gradu ili na obali, ove H&M haljine definitivno vrijedi škicnuti…

Ružičasta je prava ljetna boja. Iako je mnogi poistovjećuju uz kultnu Barbie i plavuše, roza je namijenjena svakome tko zna uživati u životu i tko na svijet neprestano gleda ružičastim naočalama.

Upravo takve pozitivne osobe koje nam svakog dana unose vedrinu u životu, stvorene su da nose efektne H&M modele haljina koji su upravo stigli na njihove police.

H&M PINKISH HALJINE UNOSE POZITIVU I VEDRINU U NAŠ SVAKODNEVNI ŽIVOT I PREDSTAVLJAJU MUST-HAVE ODJEVNI KOMAD ZA LJETNE DANE

U nježnoj i jarkoj pink boji, ove će haljine biti vladarice ljetne sezone. Već ih zamišljamo za jutarnju kavu uz Birkenstock natikače u nekoj pastelnoj boji. Također su dobrodošle i za look na plaži, ako i afterwork druženja u kvartovskom kafiću.

Uz to, vidimo ih i kao outfit za večernje izlaske ili šetnju rivom koji će svojom bojom oduševiti sve prisutne, osobito uz strappy sandale u indigo plavoj boji.

Plesni podij je vaš uz ove pink mezimice, a na vama je samo da odaberete kroj i dužinu. Jeste li više za uže haljine koje prate siluetu tijela, modele koji su ležerni cijelom dužinom, haljine koje otkrivaju ramena ili leđa, mini ili mini primjerke?

U nastavku je galerija s 10 ružičastih haljina koje neće proći nezamijećeno:

I nemojte da vas netko uvjeri kako niste ozbiljni ako nosite ružičastu boju, time samo pokazujete koliko volite život i koliko se ne zamarate tuđim mišljenjima. Pink rules!

Sve pinkish haljine možete pronaći na H&M web trgovini!