FOTO by H&M

Moda

H&M pidžame sa srcima okupirale društvene mreže!

Daria Lovrić 17. listopada 2023.

Napunite svoju košaricu što prije jer nestaju brzinom svjetlosti!

Možda neki svoj odmor zamišljaju kao aktivan, međutim mi nismo jedni od njih, posebice u jesen i zimu. Naš odmor uključuje kupku, kutnu garnituru, šalicu kave, omiljenu seriju ili dobru knjigu.

H&M pidžama – 25,99 €

U svakom slučaju, on zahtijeva udobnu kućnu odjeću i cozy okruženje. Dok neki u pidžamama samo spavaju, neki imaju više primjeraka kako bi u jednoj proveli dan, a u drugoj išli na spavanje.

 H&M pidžama 2
H&M pidžama – 19,99 €

Koji god tip bili, vjerujemo da u svom ormaru imate mjesta za još jedan primjerak, posebice kada vidite što nam je H&M pripremio.

H&M pidžama – 19,99 €

Stylish H&M pidžame za što udobnije ljenčarenje

H&M je brend koji se ističe po svojoj pristupačnoj, modernoj odjeći i zanimljivom dizajnu, uključujući i sjajnu ponudu pidžama. H&M pidžame posebno su popularne zbog svojih ugodnih materijala i raznolikog dizajna.

 H&M pidžama 1
H&M pidžama – 27,99 €

Ovog puta osvojile su nas, kao i većinu populacije, pidžame sa srcima iz njihove nove kolekcije.

Naš je favorit satinirana pidžama u bijeloj boji s crvenim srcima koja je zapravo iz dječjeg odjela. Ipak, odrasli na TikToku tvrde da je obožavaju i da im odgovara veličina.

@kim.mariaaa in love💌 #fy #foryou #fürdich #viral #pyjama ♬ Moonlight – Sped Up – Kali Uchis

Preferirate li pamučne modele izbora je zaista mnogo, a model u crvenoj boji je savršen odabir želite li u svoju odjeću za spavanje unijeti malo romantike.

H&M pidžama
H&M pidžama – 30,99 €

Sve modele škicnite putem H&M web trgovine i čim prije naručite svog favorita jer će se sudeći po društvenim mrežama rasprodati u tren oka.