FOTO by H&M

Moda

H&M nude sandale na punu petu s pletenicama uklapaju se u svaki ljetni outfit!

Viktoria Mikulić 12. srpnja 2022.

Da klasična elegancija uvijek pobjeđuje, dokaz su nove H&M wedgesice!

Platforme, wedgesice, sandale na punu petu, kako god ih zvali, manje je bitno, a važnije kako se u njima osjećamo. Ove cipele sve su što jedna žena može poželjeti.

wedgesice ljeto

Svi znamo kakav je osjećaj nositi visoke pete, istodobno savršen, ali i pomalo naporan. U njima se osjećamo kao da možemo osvojiti svijet, no već nakon sat vremena najčešće postanu veoma neudobne i sve što jedva čekamo je da negdje sjednemo i odmorimo.

S druge strane tu su natikače i tenisice u kojima bismo mogli provoditi čitave dane, ali nam iste ne pružaju ono zadovoljstvo kao što to čine visoke pete. Upravo zato važno je pronaći sredinu koja dolazi u obliku sandala na punu petu.

NOVE H&M WEDGESICE REZERVIRANE ZA ŠETNJU RIVOM…

h&m wedgesice

One će vam pružiti potrebno samopouzdanje, ali i udobnost na svakom koraku. Na policama H&M-a pronašli smo model koji dolazi u nude nijansi koja će se uklopiti u svaki ljetni look. Iako naizgled jednostavne, posebnim ih čini pletenica s prednje strane koja ih podiže na višu razinu. Osim toga, vežu se oko gležnja, a krasi ih i obrub od pletene jute oko potplata.

h&m wedgesice

Ove wedgesice moći ćete nositi za jutarnju kavu, ali i za večernju šetnju rivom. Mi ih najviše vidimo uz ležerne kratke traper hlačice i T-shirt, no jednako lijepo će izgledati i uz lepršave midi haljine na gumbiće koje im daju romantičnu notu.

wedgesice ljeto

Nove wedgesice poznatog high street brenda možete pronaći na H&M web stranici ili u obližnjoj trgovini!